Home > No Sound > No Sound With Audigy 2 Sound Card?

No Sound With Audigy 2 Sound Card?

The problem is that the "Digital Output Only" feature of the SoundBlaster is enabled per default. Iam now going to re-install my old card to prove it isn't anything else. EDIT: Thank you for all the help! Solution : Go in the Windows Mixer (Run "sndvol32") Under the File menu, click "Show Advanced Settings". weblink

the problems are: -when i try to install the drivers from the cd i get a bluescreen -when i install modded win7 compatible drivers my pc just cuts out -when i Problem with windows. » Site Navigation » Forum> User CP> FAQ> Support.Me> Steam Error 118> 10.0.0.2> Trusteer Endpoint Protection All times are GMT -7. Please help! Contact Us - Steam Store - Archive - Privacy Statement - Terms of Service - Top Powered by vBulletin Version 3.8.7Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc. https://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1750858

Also, on the cord of my headphones you can mute and change the volume. The test on the Audigy control panel works. The time now is 07:05 AM.

Sound3. hodder 12:17 08 Sep 06 Hi there,I've taken out the audigy card and re-installed the old sb live card and everything seems to work fine so i presume it was a I will try using "DriverSweeper" and see if I can't get it to work right. Password Advanced Search Show Threads Show Posts Advanced Search Go to Page...

Play like a 5 min mp3 song. Not sure what would be causing that though either. Mar 19, 2007 #7 herringtonjc TS Rookie Posts: 51 I have a SoundBlaster Live! 24bit, but I never came across this problem. I won't be trying the latest Drivers; they're not signed and that's what messed things up in the first place.

You may also... Last edited by Ultimaplayer12: 08-06-2012 at 12:49 PM. Control Panel2. Our editors bring you complete coverage from the 2017 International CES, and scour the showroom floor for the hottest new tech gadgets around.

Now under the Master volume control, there's a "Settings" button, click it. http://forums.creative.com/showthread.php?t=538186 I have the driver i need to get it to work, its just not detecting it to... The only options available to me are "Internal Audio" and my ATI card in the sound preferences. Reply With Quote 10-12-2009,06:03 PM #2 jmacguire View Profile View Forum Posts Private Message Super Guru Join Date Aug 2008 Posts 2,264 Re: Sound Blaster Audigy 2 ZS - No Sound

Uncheck the "Digital Output Only" checkbox, click OK and close the mixer.Click to expand... http://skdcom.com/no-sound/ie11-no-sound.html Windows 7 Help Forums Windows 7 help and support Sound & Audio » User Name Remember Me? I'm certain my neighbors will be calling the cops soon anyway. Please help me!!!!!!!!!

Jul 30, 2006 #1 Tedster Techspot old timer..... Sound & Audio SB Audigy SE 5.1 sound cardok im running windows 7 32 bit, i have a creative sound blaster audigy SE sound card and 5.1 surround sound speakers. You should file a ticket on launchpad. check over here I tried rolling back the driver and Uninstalling, but still no sound.

Join thousands of tech enthusiasts and participate. I've been searching for hours on end and it's making me want to tear my hair out. Then click the "Enable CMSS 3D" box.

The following is the link for the output: http://www.alsa-project.org/db/?f=bb...70e1e253824c86 Adv Reply May 7th, 2011 #5 lidex View Profile View Forum Posts Private Message Evolutionist At Large Join Date May 2008

Password Site Map Posting Help Register Rules Today's Posts Search Site Map Home Forum Rules Members List Contact Us Community Links Pictures & Albums Members List Search Forums Show Threads Close. This is a discussion on [SOLVED] Sound Blaster Audigy2 ZS no sound! I was getting tired of the realtek audio.

Mar 11, 2004 Help ive got no sound!!! It installs fairly quickly for a package of its size. Preview post Submit post Cancel post You are reporting the following post: SB Audigy 2 ZS sound card: no rear speaker sound This post has been flagged and will be reviewed this content I didn't think I would need this installed to get sound out of my rear speakers when I play mp3's.In the CMS player or organizer click the EAX console tab.

That's it. I'll install the OpenAL thing just to be sure it works fine, but everything so far is going swimmingly. all of the drivers i have tried tell me that they dont... Also please exercise your best judgment when posting in the forums--revealing personal information such as your e-mail address, telephone number, and address is not recommended.

Here are your only drivers available to you :(http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&subCatID=205&prodID=149&prodName=Audigy 2&subCatName=Audigy&CatName=Sound+Blaster&VARSET=prodfaq:PRODFAQ_149,VARSET=CategoryID:1 from the web site:The product you have selected has been classified as 'End of Service Life'.Support for such products is limited The system sees the card, which it won't do if the fire wire cable isn't attached. 11-05-2008, 08:02 PM #6 dai TSF Team, Emeritus Join Date: Jul 2004 Better sure something wrong with the sound card.Another thing you could try. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

The entire idea of MP3 is to shrink the filesize and there is no reason carry more channels than 99.99% of the people will have.The reason the other setup may emit Sometimes crap can get left over, maybe that is causing the hard lock? ThemeWelcome · log in · join Show navigation Hide navigation HomeReviewsHowChartsLatestSpeed TestRun TestRun PingHistoryPreferencesResultsRun StreamsServersCountryToolsIntroFAQLine QualitySmoke PingTweak TestLine MonitorMonitor GroupsMy IP isWhoisCalculatorTool PointsNewsNews tip?ForumsAll ForumsHot TopicsGalleryInfoHardwareAll FAQsSite FAQDSL FAQCable TechAboutcontactabout uscommunityISP Ask a Question See Latest Posts TechSpot Forums are dedicated to computer enthusiasts and power users.

Arris SB8200, Cox certified [Cox] by odog349. The time now is 10:05 PM.