Home > No Sound > Midis Sometimes Don't Play Properly

Midis Sometimes Don't Play Properly

Contents

Other apps, like my browser are also silent, Tell you what... What are your settings as asked of the previous reporter? But @Marc Sabatella, when I do a factory reset I also get the line "Init midi driver failed," and I haven't had any issues with sound. via a web site or local network.

Sometimes playback just doesn't play. Midi notes keep cutting out when played  Hey guys. I use lots of different applications, all the time. Cheap rates, fast turnaround, satisfaction guaranteed!Certifications:Pro Tools HD9Logic Pro 9 Master Pro Jun 10, 2009, 6:08 PM Like Reply Quote StewieSwan 47% Deplorable Join date: Feb 2009 160 IQ #17 Click https://www.ableton.com/answers/midi-parts-won-t-play-it-shows-they-are-playing-but-no-sound-is-actually-coming-out

Ableton Live 9 Midi No Sound

I am printing with a Hewlett-Packard (HP)printer. See MIDI Setup dialog box for more details. With the new version, I have tried uninstalling and reinstalling, but so far no success. Often overlooked, but the first thing we recommend is testing with several different USB cables to connect your device.

I end my case. What would the signs of the Sun undergoing a supernova be? Stupid bug. Ableton Won't Play Audio It's only a matter of time until MuseScore snaps and shuts down the sound output again.

I don't get the correct MIDI channel when clicking the Listen button, then playing a note. Ableton Midi Not Playing Perhaps sonething to do with PortAudio configuration, but I know nothing about Mac audio. It sounds like an issue involving the audio utilities on your system that MuseScore uses - whatever shows in Edit / Preferences / I/O. http://forum-archive.magix.info/showmessage.asp?messageid=626127 Quote by kwidjibo1 oh really?

What's causing this? No Sound In Ableton Live 9 yitkara View Public Profile Find all posts by yitkara #2 10-07-2010, 08:43 PM guitarhead Member Join Date: Nov 2003 Location: NC Posts: 72 Re: Having problem when i Music, Pictures & Video Resolution not set properly, unable to play gamesI recently had a problem with my games (found in the thread here) that involved the games lagging badly. The problem is as followed.

Ableton Midi Not Playing

I was very happy with the new version. click site Or, I'll record an automation and it won't play that automation; I'll then go to another part of the project and I'll hear the automation that was recorded. Ableton Live 9 Midi No Sound Why Does My Keyboard Play the Sound Differently?  Alright, I'm currently an Ableton Live Lite user, and own a Casio WK-200 keyboar... Ableton Midi Keyboard Not Working DoublecutAmp:- Laney VC15'72 Tele Appreciation GroupRIP DIO Jun 12, 2009, 3:58 AM Like Reply Quote ralek Registered User Join date: Mar 2008 43 IQ #27 Click to copy post link I

What can I do to make sure everything is set up correctly? You can disconnect your MIDI device and then with your device icon highlighted, select 'Delete device'. One of the midis that has the issue was made and exported long ago, when I still had XP, and it worked fine then. The problem is that some of the notes are starting to cut out, or not play at all. Ableton Midi Keyboard No Sound

Your midi driver might have been overwritten or changed by a different program. If I quit MuseScore, go to some other application that plays sound, such as YouTube on my browser, click play and pause a few times, possibly plug and unplug an external Why are there orange notes in my percussion staff? Mar 27, 2011 11:03 PM Helpful (0) Reply options Link to this post by Dr_Jezz, Dr_Jezz Mar 31, 2011 11:01 AM in response to the-design-guy2 Level 1 (55 points) Mar 31,

I am having MIDI problems. Ableton Not Recording Midi A certain amount of clicking and plugging while MuseScore is shut down forces it to reload again. Even if I switch guitar to midi, it still doesn't play.

A:To open a Finale file created in an earlier version, launch your version of Finale and choose Open from the File menu, select the desired file, and click OK.

If the problem persists, I will check in again. I also find that when Musescore does not play audio, nothing will output audio. When you press the button down a MIDI line should come up, when you let go of the button another line should appear. Ableton Play Button Not Working Note that you can go into the piano roll of clip proprties and it won't play, but you can click on any note with the little speaker button turned on and

Some scanning applications save TIFF files that are specific to their product line; if you suspect that your scanning software is producing non-standard TIFF files, try opening it in another application However, the sound play problem never occurs with any other application, and the snap sound only occurs when I am using MuseScore. You can select any font installed on your system to be used in the Message Bar. This is quicker than opening Musescore and clicking on a note written on a previous score to see if there is sound.

Remove (eject) the disk. Make certain your scan is properly aligned to avoid errors. I also tried reinstalling it, and multiple factory resets. I hope this helps guitarhead View Public Profile Send a private message to guitarhead Find all posts by guitarhead #9 10-08-2010, 05:11 PM guitarhead Member Join Date: Nov

Depending on what version of Finale the file was last saved in, you may see a message stating that the file was created with an earlier version of Finale. This could be wreaking all sorts of havoc on your system, including playback issues. ANo MIDI device is present.